Kotipalvelu Opaali

Olemme oululainen siivouksiin ja asiointipalveluihin erikoistunut yritys. Kumppaninasi olemme kokenut, vastuullinen ja turvallinen toimija, johon voit täysin huoletta luottaa. Asiakaskuntaamme kuuluu sopiva joukko mukavia asiakkaita oululaisista kodeista sekä yrityksistä.

Toimintamme perusta ovat luotettavuus, tehokkuus sekä vastuullisuus, jotka ohjaavat vahvasti kaikkea tekemistämme. Toimintaympäristömme on rakentunut aluksi kotitalouksien siivouspalveluille, mutta toimintamme kehittyessä olemme laajentaneet siivouspalveluitamme myös yrityksille. Siivouspalveluiden lisäksi tarjoamme myös asiointipalveluita esimerkiksi vanhuksille, liikuntarajoitteisille tai muille, jotka syystä tai toisesta tarvitsevat apua ja helpotusta arkisille asiointikäynneille tai muille askareille. Käytämme siivouksessa kemikaaleina ainoastaan korkealuokkaisia ammattilaistuotteita, jotka ovat myös turvallisia ja allergiavapaita. Kemikaaleista sekä siivousvälineistöstä hankimme aktiivisesti tietoa ja osaamista, joten tehokkuus ja turvallisuus ovat myös yksi perusperiaatteistamme.

Yrittäjänä vastaan henkilökohtaisesti kaikesta tekemisestämme. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita, kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä toimintatapojamme ja annamme työllemme aina sataprosenttisen takuun.

Mia Kärkkäinen
Mia Kärkkäinen
yrittäjä
Kotipalvelu Opaali

Teemme työtämme Sinun ja kotisi hyväksi.

Veloituksemme on tehtävästä riippuen vain 39-42 euroa / tunti. Verotuksessa saat hyödyksesi myös kotitalousvähennyksen, joka on 45 % työn arvosta.

Soita ja pyydä tarjous sopimussiivouksesta esim. 2 kertaa kuukaudessa aina sovittuna päivänä. Sovitaan tehtävistä ja veloituksesta, joiden avulla teemme elämästäsi hieman helpompaa. Ja se on varmaa, että teemme kodissasi puhdasta jälkeä.

Pyydä ilmainen arviointikäynti!